Wednesday 9 January 2008

Το Μυστικό Της Έλξης

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και που πολύ συζητείται στην διεθνή σκηνή είναι το μυστικό του νόμου της έλξης και που διδάσκω τα τελευταία 5 χρόνια! Τι είναι αυτό? Είναι κάτι που υπαρχει και αξιολογείται εκ του αποτελέσματος. Είναι ένα μυστικό που γνώριζαν και γνωρίζουν λίγοι και άρχισε να γίνεται πιο διαδεδομένο χάρις σε ανθρώπους σαν και μένα που το διδάσκουν ανοικτά στον κόσμο!

Είναι ένα μυστικό που χρησιμοποίησαν μεγάλες μορφές όπως ο Henry Ford. Andrew Carnegie, J Rockefeller, A Bell, κτλ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει ένα μοναδικό μυστικό, που θα μπορούσαμε να μοιραστούμε με τους τηλεθεατές και να ακούσουμε και μαρτυρίες που τους έχουν συμβεί, που μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε! Η καρδιά του μυστικού στηρίζεται στη επιστημονική αλήθεια, δηλαδή όταν αναλύσεις η καλύτερα σπάσεις οτιδήποτε στην πιο μικρή του μορφή δεν υπάρχει τίποτα εκτός από καθαρή ενέργεια την οποία μπορείς να κατευθύνεις και να δημιουργήσεις οτιδήποτε θέλεις!

Ότι βλέπεις γύρω σου χρήματα, υγεία, σχέσεις και γενικά η ζωή είναι ενέργεια και ίσως τώρα η επιστήμη να έχει ανακαλύψει πως μπορούμε να ελέγχουμε και να καθοδηγούμε αυτήν την ενέργεια ώστε να δημιουργούμε προβλέψιμα αποτελέσματα.

Είτε θέλεις να βελτιώσεις την υγειά σου, το ιδανικό σου βάρος, την ευημερία σου, να θεραπεύσεις ασθένειες, να βρεις τον ιδανικό σύντροφο σου και οτιδήποτε άλλο θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα κομμάτια που έχουν δημιουργήσει αυτά τα πράγματα (χρησιμοποιώντας την ίδια ενέργεια) να δημιουργήσεις με την ίδια ακρίβεια αυτό που θέλεις.

Και μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας απλέ τεχνικές!

Το γνώριζες, ότι ήδη το κάνει ο κάθε ένας μας υποσυνείδητα, δηλαδή να δημιουργεί τις περιστάσεις της ζωής του; Μπορεί να μην το γνωρίζεις και να μην το βλέπεις αλλά συμβαίνει και ...δημιουργεί τα πάντα που συμβαίνουν σε σένα, σε κάθε στιγμή της ζωής σου.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να δημιουργήσεις οτιδήποτε θέλεις στη ζωή σου!

Νίκος Πασχάλη

No comments: