Monday 21 September 2009

Ο Νόμος της Έλξης Δουλεύει για Σένα;

Ο Νόμος της Έλξης Δουλεύει για Σένα;
Υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που πιστεύει στο Νόμο της Έλξης, μετά που διάβασε το συγκεκριμένο βιβλίο “The Secret”, ή έχει παρακολουθήσει το DVD “The Secret”: και όταν κοιτάξω γύρω μου, πολλοί μου λένε ότι δεν τους έχει βοηθήσει να πραγματοποιήσουον τα όνειρα τους, αν και πρσπάθησαν να εφαρμόσουν αυτά που έχουν διαβάσει ή δει!

Φαίνεται ότι υπάρχει κοινό νήμα που συνδέοι αυτούς τους ανθρώπους που αποτυγχάνουν να ελκύσουν εύκολα τις επιθυμίες τους. Υπάρχει ξεκάθαρη έλλειψη αποδοχής του εαυτού τους. Αυτό επίσης μεταφράζεται και σε έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Είσαι ένας από αυτούς, που βιώνεις ή βιώσες παρόμοια εμπειρία;

Ο νόμος της έλξης δουλεύει, το γνωρίζω με σιγουριά. Το βιώνω καθημερινά στη ζωή μου. Από την εμπειρία μου βρίσκω να υπάρχει ένας συσχετισμός μεταξύ της επιτυχίας που έχουν κάποιο άνθρωποι και τη δύναμη της αυτο-αποδοχής.

Αλλάζοντας το τρόπο που νιώθεις για τον εαυτό σου κάποτε δεν φαίνεται να είναι εύκολο, ειδικά όταν νιώθεις έτσι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, εντούτης είναι ένα κλειδή και προϋπόθεση για να αρχίσεις να ελκύεις όλες τις επιθυμίες και λαχτάρες σου. Και τα καλά νέα, είναι, ότι υπάραχει τρόπος και εύκολα και γρήγορα να τα καταφέρεις. Αν πραγματικά θέλεις να μετακινηθείς από την τωρινή σου κατάσταση και να οδηγήσεις στον εαυτό σου αυτά που επιθυμείς, δράξε της ευκαιρίας και δήλωσε συμμετοχή στο επόμενο σεμινάριο του Νίκου Πασχάλη «Κατανοόντας και εφαρμόζοντας τον Νόμο της Έλξης, Βήμα με Βήμα» 3 & 4 Οκτωβρίου 2.00-7.00μμ στη Λευκωσία.

Και να αρχίσεις να προγραμματίζεις το μυαλό σου για επιτυχία. Θα μάθεις ότι ο πιο δυνατός και ευθύγραμμος δρόμος να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου...είναι το μυαλό σου!

Στο σεμινάριο θα σε μάθω πως να αλλάζεις γρήγορα τον τρόπο που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι όταν δεν σε βοηθούν, και να πρσηλώνεσαι σ’αυτό το οποίο θέλεις και επιθυμείς... Όπως γνωρίζεις, έχω βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους, να επιτύχουν και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.

Σε περιμένω....
Νικος Πασχάλη

No comments: