Saturday 5 February 2011

Η Ανάπτυξη της Προσωπικότητας και η Επιστήμη της Φιλοσοφίας «Του Μυστικού»

Πώς πρακτικά να εσωτερικεύσεις το Μυστικό, το νόμο της έλξης και να το εφαρμόσεις στην πράξη. Και τώρα σε τηλεσεμινάριο-εργαστήριο για να σε βοηθήσει να εξαφανίζεις τις αμφιβολίες και εσωτερική αντίσταση σου όπου τα αποτελέσματα υλοποιούνται.

Αυτό είναι ακόμη ένα σεμινάριο από τη δική μας βιβλιοθήκη της σειρά ψυχικής επιστήμης, η οποία θα σε εξοπλίσει με γνώση πώς να μετατρέψεις πλήρως τη ζωή σου μέσω της δύναμης του νου, να βρεις την άψογη επαγγελματική εργασία, να συναντήσεις τον σωστό σύντροφο, να προσελκύεις αγάπη, ευδαιμονία και επιτυχία. Μάθε πώς να δημιουργείς τις συνθήκες μιας πληθώρας ζωής που έχεις το θάρρος να φανταστείς

Γιατί να το παρακολουθήσεις; Τι θα κερδίσεις;

Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις, πως ο τρόπος σκέψης, η νοοτροπία , η αντίληψη, οι πεποιθήσεις, το συναίσθημα και η συμπεριφορά όταν ευθυγραμμισθούν, προκαλούν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα στην ζωή μας.

Θα μάθεις πως να εστιάζεις την προσοχή και ενέργεια σε αυτά που θέλεις και όχι σε αυτά που θέλεις να αποφύγεις!

Ο Νίκος Πασχάλη, γι αυτούς που δεν τον έχουν γνωρίσει ακόμη, είναι ένας πραγματικός ειδήμονας επί του θέματος με χιλιάδες ώρες προσφοράς μάθησης, εκπαίδευσης στο μητρώο του.

Έχει εκπαιδεύσει ομάδες και άτομα που άλλαξαν ριζικά την ζωή τους η την βελτίωσαν σε βαθμό που να έχουν αλλάξει νοοτροπία, τρόπο σκέψης, αρνητικές συνήθειες, μαθαίνοντας να εστιάζουν και να επιτυγχάνουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα!


Προώθησε το και στους φίλους σου

ΤΗΛΕΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
(Πρόσβαση στο Ιντερνετ, Ακουστικα και Μικροφωνο, τιποτε άλλο!)

17, 22, 29, 31 Μαρτιου (Θεωρια-Πρακτικη), 4, 11, 14, 18 Απριλιου (Καθοδηγηση-Εφαρμογη), Ωρες 9.00-10.15μμ
Αίτηση συμμετοχής και πληρωμη €90 , λιγο παρακάτω στην σελιδα παρακαλώ

No comments: