Tuesday 3 February 2009

Putting into practice "The Secret", Βάζοντας το ΜΥΣΤΙΚΟ σε πράξη

Λίγοι άνθρωποι γνώριζαν και διαμέσου των αιώνων κρατούσαν την γνώση «Του Μυστικού» όπως έχει γίνει γνωστό σήμερα σε πολλά εκατομμύρια κόσμο χάρη του δημοφιλή βιβλίου και DVD με τον ομώνυμο τίτλο «The Secret».

Το Μυστικό εμπίπτει στον τομέα της «Νοητικής Επιστήμης». Όταν μάθεις να εστιάζεις την σκέψη στην προσδοκία του αποτελέσματος, αυτό που πιστεύεις και βλέπεις μετουσιώνεται σε μορφή (ύλη). Η προσδοκία δημιουργεί το αποτέλεσμα, το επίτευγμα.

Η σημερινή κοινωνία έχει χάσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά «Του Μυστικού» δηλαδή την γνώση της «Νοητικής Επεξεργασίας Αποτελέσματος».

Όταν η σκέψη συνδεθεί με την πρόθεση και την πίστη και κρατιέται στον νου, τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις να συμβεί;

Το σεμινάριο Μυστικό 2, που θα γίνει στην Λευκωσία το ερχόμενο Σάββατο-Κυριάκο, θα σε διδάξει βήμα μα βήμα, Πως Να Καταφέρεις Καλύτερα να Κρατάς την Σκέψη και το Αποτέλεσμα με περισσότερη σαφήνεια στο νου, πως να εφαρμόζεις τον Νόμο Της Έλξης ώστε να πετυχαίνεις αυτά που θέλεις γρηγορότερα και ευκολότερα...
Για Περισσότερες πληροφορίες 22454547

No comments: